Bad Religion

Bad Religion

Zespół: Bad Religion
Rok założenia: 1979
Pochodzenie: San Fernando Valley, California
Gatunek: punk rock, melodic hardcore, skate punk

Obecni członkowie:
Greg Graffin - wokal, pianino, gitara akustyczna, syntezator
Brett Gurewitz - gitara, wokal wspierający
Jay Bentley - gitara basowa, wokal wspierający
Baker - gitara prowadząca, wokal wspierający
Jamie Miller - perkusja
Mike Dimkich - gitara

Dyskografia:
How Could Hell Be Any Worse? (1982)
Into the Unknown (1983)
Suffer (1988)
No Control (1989)
Against the Grain (1990)
Generator (1992)
Recipe for Hate (1993)
Stranger than Fiction (1994)
The Gray Race (1996)
No Substance (1998)
The New America (2000)
The Process of Belief (2002)
The Empire Strikes First (2004)
New Maps of Hell (2007)
The Dissent of Man (2010)
True North (2013)

Age of Unreason (2019) 

Bad Religion – Dyskografia

  • True North Nazwa płyty True North