Pogoda

Fall Out Boy

Fall Out Boy

Zespół: Fall Out Boy
Rok założenia: 2001
Pochodzenie: Wilmette, Stany Zjednoczone
Gatunek: punk rock, rock, pop punk

Obecni członkowie:
Patrick Stump – śpiew, gitara,
Peter Wentz – gitara basowa, wokal wspomagający
Joe Trohman – gitara elektryczna
Andy Hurley – perkusja

Dyskografia:
Take This to Your Grave (2003)
From Under the Cork Tree (2005)
Infinity on High (2007)
Folie à Deux (2008)
Save Rock and Roll (2013)
American Beauty/American Psycho (2015)

Fall Out Boy – Dyskografia

  • Mania Nazwa płyty Mania
  • Irresistible Nazwa płyty Irresistible
  • American Beauty/American Psycho Nazwa płyty American Beauty/American Psycho
  • Centuries Nazwa płyty Centuries
  • My Songs Know What You Did In the Dark Nazwa płyty My Songs Know What You Did In the Dark
  • Folie à Deux (2008) Nazwa płyty Folie à Deux (2008)
  • Believers Never Die: Greatest Hits (2009) Nazwa płyty Believers Never Die: Greatest Hits (2009)
Tagi: Fall Out Boy