Pogoda

Farben Lehre

Farben Lehre

Zespół: Farben Lehre
Rok założenia: 1986
Pochodzenie: Płock, Polska
Gatunek: punk rock, punky reggae, rock alternatywny

Obecni członkowie:
Wojciech Wojda – wokal
Konrad Wojda – gitara
Filip Grodzicki – gitara basowa
Adam Mikołajewski – perkusja

Dyskografia:
Bez pokory (1991)
My maszyny (1993)
Nierealne ogniska (1995)
Insekty (1995)
Zdrada (1996)
Garażówka (1996)
Atomowe zabawki (2001)
Pozytywka (2003)
Farbenheit (2005)
Snukraina (2008)
Ferajna (2009)
Achtung 2012 (2012)
Projekt Punk (2013)

Farben Lehre – Dyskografia

  • Stacja Wolność Nazwa płyty Stacja Wolność
  • Pozytywka Nazwa płyty Pozytywka
  • Projekt Punk Nazwa płyty Projekt Punk
  • Achtung 2012 (2012) Nazwa płyty Achtung 2012 (2012)
  • Ferajna (2009) Nazwa płyty Ferajna (2009)
Tagi: Farben Lehre