Pogoda

Kid Rock

Kid Rock
Fot.: Materiały prasowe

Imię: Robert
Nazwisko: Ritchie
Pseudonim: Kid Rock
Data urodzenia: 17.01.1971
Miejsce urodzenia: Romeo, Stany Zjednoczone
Gatunek: rapcore, hard rock, country rock
Data debiutu: 1988

Dyskografia:
Grits Sandwiches for Breakfast (1991)
The Polyfuze Method (1993)
Early Morning Stoned Pimp (1996)
Devil Without a Cause (1998)
Cocky (2001)
Kid Rock (2003)
Rock N Roll Jesus (2007)
Born Free (2010)
Rebel Soul (2012)
First Kiss (2015)

Kid Rock – Dyskografia

  • First Kiss Nazwa płyty First Kiss
  • Lets Ride (2012) Nazwa płyty Lets Ride (2012)
  • Rebel Soul (2012) Nazwa płyty Rebel Soul (2012)
  • Rock N Roll Jesus (2007) Nazwa płyty Rock N Roll Jesus (2007)
  • Kid Rock (2003) Nazwa płyty Kid Rock (2003)
  • Cocky (2001) Nazwa płyty Cocky (2001)
  • Devil Without a Cause (1998) Nazwa płyty Devil Without a Cause (1998)
  • Early Mornin' Stoned Pimp (1996) Nazwa płyty Early Mornin' Stoned Pimp (1996)
  • Abdul Jabar Cut Nazwa płyty Abdul Jabar Cut
  • Polyfuze Method (1993) Nazwa płyty Polyfuze Method (1993)
  • Grits Sandwiches for Breakfast (1990) Nazwa płyty Grits Sandwiches for Breakfast (1990)
  • Born Free (2010) Nazwa płyty Born Free (2010)
Tagi: Kid Rock